Névnapok: Ma: Márk Holnap: Ervin
Nyitólap > Hírek, események > Digitális munkarend – Általános tájékoztatás

Naptár

h k sz cs p sz v
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Digitális munkarend – Általános tájékoztatás

2020-04-09

Digitális munkarend – Általános tájékoztatás

Kedves Szülők, Gyerekek!

 

Iskolánkban 2020. 03. 17-től indult el élesben a tantermen kívüli digitális oktatás. Példátlan összefogás és együttműködés eredményeképpen született meg az informatikai környezet kialakítása és a digitális munkarend.

A digitális oktatás iskolánkban elsődlegesen két platformon: a Google Classroom-on és a KRÉTA rendszerében folyik. Azonban nem szabjuk meg a kötelezően használandó közösségi portálok, platformok, online kommunikációs csatornák körét. Kérem, hogy fogadják el a szaktanárok döntését és segítség munkájukat.

Fontos, hogy folyamatosan figyeljék üzeneteinket!

Tisztában vagyunk vele, hogy minden családnak megvan a maga élete, ezért törekszünk a mértékletességre. A visszajelzéseiket figyelemmel kísérjük, igyekszünk minden problémára megoldást találni.

A távoktatásra jellemző sajátos munkaformákon túl a pedagógiai programban leírt elvektől semmilyen formában nem tér el az intézmény. A beszámoltatás rendszerességére, az értékelés alkalmazható formáira, gyakoriságára, rendjére, az évfolyam követelményei teljesítésének rendjére továbbra is a pedagógia programban leírtak az irányadók. A tanulmányi követelmények teljesítésének feltétele a tanár által a különböző kommunikációs csatornákon kiadott feladatok teljesítése

Nagyon fontos tudni, és megerősíteném, hogy az iskolába járás tilalma nem tanítási szünetet, hanem a nevelés-oktatás más keretek között történő folytatását jelenti. Ennek megvalósítása a pedagógusok, szülők, gyerekek közös felelőssége. Kérem, segítsük egymást annak érdekében, hogy minden tanuló elsajátíthassa a továbbhaladáshoz szükséges alapokat!

Kérem, támogassák gyermekeiket az új munkaforma kialakításában, a napirend betartásában, a tanulásban!

Amennyiben egy tanuló eszközök vagy megfelelő infrastruktúra hiányában nem tudja igénybe venni az online rendszereket, kérjük a szülő vagy a tanuló jelezze azt az osztályfőnöknek, ill. iskolavezetésnek.

Köszönöm a digitális oktatás kialakításában, bevezetésében nyújtott segítségüket, támogatásukat.

Vigyázzanak családjukra, hozzátartozóikra! Vigyázzunk egymásra!

 

Faludyné Kiss Szilvia
intézményvezető

< Vissza az előző oldalra

© 2010 taszariskola.hu - Minden jog fenntartva.