Névnapok: Ma: Auguszta Holnap: Zalán
Nyitólap > Hírek, események > Jótékonysági bál a Taszári Körzeti Általános Iskolában

Naptár

h k sz cs p sz v
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Jótékonysági bál a Taszári Körzeti Általános Iskolában

2020-02-28

Címkék: bál

Jótékonysági bál a Taszári Körzeti Általános Iskolában

2020. február 22-én 19 órakor megrendezésre került a Taszári Körzeti Általános Iskola  Szülők - Nevelők Jótékonysági bálja.

Az elmúlt évekhez hasonlóan tematikus bál volt, mely a Luau party nevet viselte. A hawaii egzotikus hangulat, a parti terítékeink, a luau mintás szívószálak, a színes dekorációk, pálmafa vagy hawaii virágok alakjában jelent meg. A bálba érkező vendégeink közül néhányan megjelenésükben is hozták a hawaii hangulatot.

Faludyné Kiss Szilvia igazgató asszony és a szülői munkaközösség elnöke, Varga-Ballér Brigitta köszöntötte a bálozókat és a meghívott vendégeket, Varjas András polgármestert, Szajcz Adriánt a Somogy Megyei Közgyűlés alelnökét, az esemény fővédnökét Witzmann Mihályt a térség országgyűlési képviselőjét, aki jó szórakozást kívánt az este további részéhez.

Hetek óta lelkesen készültek a bálra a műsorban szereplők. Iskolánk 5-6. osztályos tanulói, a pedagógusok és a szülők színvonalas műsorral lepték meg a közönséget, ami megalapozta a remek hangulatot.

A bálon huli-huli csirkét szolgáltak fel a nevelők és a szülők. Az ízletes vacsora után kezdődött az igazi mulatozás, melyről a Maxim zenekar gondoskodott. Nekik köszönhetően a táncparkett sosem volt üres. A bál másik helyszínén, a Tiki bárban is gyakran és szívesen fordultak meg a vendégek.

10 órakor a Roxínház előadása szórakoztatta a közönséget, mellyel nagy sikert aratott.

A műsor után az est zenei felelőse belekezdett a hajnalig tartó vigasságba, amit csak a hajnali 1 órakor tartott tombolasorsolás szakított félbe, amelyen értékes nyeremények, támogatóink által felajánlott díjak találtak gazdára.

Népszerű volt a bálozók körében az aulában kialakított fotósarokban való fényképezés is. Felkért fotósunk és csapata a fotósarokban illetve az esten pillanatképeket készített, melyet azonnal el lehetett vinni.

A hajnal fél négyig tartó eseményen mindenki jól érezhette magát, hiszen a lehetőség adott volt egy jó beszélgetésre, nevetésre, táncra, mindamellett, hogy nemes célt támogatott. A bál nevében a jótékonysági jelzőt az indokolja, hogy az adományok és a tombola bevételéből az iskolaudvar továbbfejlesztését, tanulóink számára gyermekbarát környezet kialakítását tervezzük.

Köszönjük a támogatóknak, a rendezvényt patronáló szülőknek, a fellépő diákoknak, felkészítő és szervező tanároknak, az iskola technikai dolgozóinak, hogy lelkes munkájukkal, támogatásukkal lehetővé tették a színvonalas esemény megrendezését.

 

Intézmény dolgozói és a Szülői Munkaközösség

< Vissza az előző oldalra

© 2010 taszariskola.hu - Minden jog fenntartva.